Upoznajte D.N. Grafički dizajn

Pružanje grafičkih usluga uz 26 godina bogatu tradiciju

Obavljamo grafičke usluge od 1990. godine. Od tada pa do danas mijenjali su se mnogi dizajnerski trendovi i tehnologija, a mi smo skupljali iskustva i išli u korak s promjenama kako bi se prilagodili i pružili najkvalitetniju i najmoderniju uslugu.
Cilj nam je tako nastaviti i dalje.

Što naše usluge izdvaja od ostalih?

Stručnost

Kroz školovanje na grafičkom fakultetu naučili smo osnove grafičkog dizajna i pripreme. Sva teoretska i praktična znanja usavršili smo kroz dugogodišnji rad s našim klijentima. Kroz svakodnevne nove projekte i izazove i dalje se usavršavamo i pružamo kvalitetniju uslugu. Konstantno pratimo nove trendove i tehnologije kroz dizajnerske seminare i konvencije. Naši klijenti to prepoznaju i redovito nam se vraćaju s novim projektima.


Vrhunska priprema

Uz iskustvo dolazi i kvalitetna grafička priprema, tako da se rijetko događa da nam ih tiskare vraćaju na doradu. Upoznati smo sa svim vrstama tehnologija tiska i načinu na koji funkcioniraju. Posjedujemo široko znanje o pripremi dokumenata za tisak s obzirom na vrstu tiska i materijala na koji se aplicira. Uz kvalitetno odrađenu pripremu izrada može početi u najkraćem roku, čime dolazi do višestruke uštede vremena s obje strane.

Savjetovanja

Nudimo prihvatljiva rješenja uz minimalne izmjene. Vodimo računa o budžetu naših klijenata, kako bi došli do uzajamnog uspjeha.

Odgovornost

Naši zadani rokovi su poštovani i realni kako bi uz detaljnu analizu i pripremu došli do kvalitetnog rješenja i vrhunskog proizvoda.

Ugodna atmosfera

U poslovanje smo krenuli kao obiteljska firma, iako to više nismo uspjeli smo zadržati ugodnu atmosferu i prijateljski pristup prema klijentima.

Klijenti s kojima održavamo redovitu profesionalnu suradnju

Upoznajte nas bolje kroz naše projekte

Odradili smo grafičke usluge za više naših klijenata, saznajte neke od njih

PROVJERITE